عصر کرد - ورزش 3 /تیم الطلبه شب گذشته در چارچوب هفته ششم لیگ ستارگان عراق با هدایت علیرضا منصوریان به مصاف الکرخ رفت و در دیداری پرهیجان با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید. الطلبه که پس از مسابقه قبلی حتی یک جلسه تمرینی هم برگزار نکرده بود، با کسب سه امتیاز ارزشمند از قعر جدول فاصله گرفت.
الطلبه از ابتدای فصل با مشکلات مالی شدیدی دستوپنجه نرم کرده و همین بحران باعث تعطیلی کامل تمرینات این تیم شده بود. با این حال، شاگردان منصوریان در شرایطی دشوار موفق شدند یکی از مهمترین بردهای فصل خود را به دست آورند و نفسی تازه در جدول ردهبندی بکشند.
یکی از نکات جالب این مسابقه، نخستین حضور سیاوش یزدانی در ترکیب اصلی الطلبه بود. مدافع ایرانی که چندی پیش از گلگهر سیرجان راهی فوتبال عراق شد، در دو سه بازی گذشته به عنوان بازیکن ذخیره در فهرست تیم حضور داشت و دقایقی نیز به میدان رفته بود، اما این بار منصوریان از ابتدا به او اعتماد کرد.
با این حال، نخستین بازی ثابت یزدانی پایان خوشی نداشت. مدافع سابق استقلال از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و مجبور به ترک زمین مسابقه شد. او امروز تحت معاینات پزشکی قرار میگیرد تا مدت دوریاش از میادین مشخص شود.