دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵
گفتگو

رئیس دادگستری سقز: رفع موانع تولید و صیانت از اشتغال در اولویت است

رئیس دادگستری سقز: رفع موانع تولید و صیانت از اشتغال در اولویت است
عصر کرد - سقز- رئیس دادگستری سقز بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی و صیانت از اشتغال موجود تأکید کرد و گفت: مشکلات کارخانه سیگار سقز با همکاری دستگاه‌های متولی بررسی و برای رفع موانع آن اقدام می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سقز- رئیس دادگستری سقز بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی و صیانت از اشتغال موجود تأکید کرد و گفت: مشکلات کارخانه سیگار سقز با همکاری دستگاه‌های متولی بررسی و برای رفع موانع آن اقدام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان جهانی بعدازظهر یکشنبه در جریان بازدید از کارخانه سیگار این شهرستان، حمایت از تولید و حفظ اشتغال موجود را از اولویت‌های مهم دستگاه‌های مسئول دانست و بر ضرورت رفع موانع پیش‌روی فعالیت واحدهای تولیدی تأکید کرد.
وی اظهار کرد: حمایت از بخش تولید زمانی اثربخش خواهد بود که مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به صورت میدانی شناسایی و برای رفع آنها تصمیم‌گیری و اقدام شود.
رئیس دادگستری سقز افزود: در همین راستا، مشکلات و دغدغه‌های مطرح‌شده از سوی مدیران و کارکنان کارخانه سیگار بررسی و مقرر شد موارد مطرح‌شده از سوی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان ذی‌ربط پیگیری شود.
جهانی با تأکید بر اهمیت صیانت از اشتغال موجود، بیان کرد: دستگاه‌های مسئول باید در چارچوب وظایف قانونی خود برای رفع موانع تولید و تسهیل فعالیت واحدهای صنعتی همکاری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: دستگاه قضائی نیز در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی، موضوعات مرتبط با رفع موانع تولید را پیگیری خواهد کرد تا مسائل واحدهای تولیدی در مسیر قانونی بررسی و برای حل آنها اقدام شود.
در جریان این بازدید، کیوان جهانی رئیس دادگستری سقز به همراه نعمانی معاون استاندار و فرماندار ویژه سقز و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط، از بخش‌های مختلف کارخانه سیگار، خطوط تولید و قسمت‌های عملیاتی آن بازدید کردند.
مسئولان در این بازدید ضمن گفت‌وگو با مدیران و کارکنان کارخانه، در جریان روند فعالیت، ظرفیت‌های تولیدی و مسائل و مشکلات این واحد صنعتی قرار گرفتند و گزارشی از وضعیت فعالیت و موانع موجود ارائه شد.


نظرات شما