چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

مهمانی بزرگ حمید مطهری، لب ساحل انزلی!

مهمانی بزرگ حمید مطهری، لب ساحل انزلی!
عصر کرد - ورزش ۳/فولاد در ۱۰ دقیقه پایانی نمایش درخشان مقابل ملوانی داشته و بازی باخته را تبدیل به پیروزی کرد. فولاد امشب در دیدار معوقه خود از هفته هفتم در انزلی و در ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /فولاد در ۱۰ دقیقه پایانی نمایش درخشان مقابل ملوانی داشته و بازی باخته را تبدیل به پیروزی کرد.
فولاد امشب در دیدار معوقه خود از هفته هفتم در انزلی و در دیداری دشوار برابر ملوان به میدان رفته و به سه امتیاز حساس این مسابقه دست یافت. دروازه فولاد خیلی زود و در دقایق ابتدایی توسط عرفان شهریاری باز شد. این بازیکن در پشت محوطه جریمه تیم مهمان صاحب موقعیت شد و در میان غفلت مدافعان فولاد و با یک ضربه زمینی به گوشه‌ دروازه، گل اول تیمش را به ثمر رساند. تیم حمید مطهری بعد از دریافت گل، آرایش هجومی به خود گرفت و در همان نیمه نخست یکی دو موقعیت برای به ثمر رساندن گل تساوی خلق کرد. اما در نهایت فولاد بازنده به رختکن رفت و نتوانست در مقابل سد دفاعی ملوان، کاری از پیش ببرد.
اما در دقایق ابتدایی نیمه دوم، فولاد نمایش چندان خوبی نداشت و بازی بیشتر در مرکز میدان در جریان بود. مرور تصاویر نشان می‌داد که فولاد از بخت چندانی برای بازگشت به جریان مسابقه برخوردار نیست و احتمالاً هواداران این تیم تصور می‌کردند دومین باخت فصل جدید رقم خواهد خورد. اما در دقیقه ۲۰ دقیقه پایانی حمید مطهری دست به چند تعویض پیاپی زده و روند بازی را به طور محسوسی تغییر داد. ورود وحید امیری به میدان به جای میلاد محمدی و همچنین ابوالفضل زاده‌عطار به جای میلاد سرلک، عوامل اصلی رقم خوردن این پیروزی بزرگ برای فولاد بود.
جایی که ابتدا کرنر ابوالفضل رزاق پور در شلوغی محوطه جریمه به وحید امیری رسید و این ستاره باتجربه با یک ضربه دقیق به گوشه گل تساوی را به ثمر رساند. بازیکنی که نشان داد هنوز تمام نشده و حتی در ۳۸ سالگی می‌تواند در چنین شرایطی دشواری تیمش را به جریان مسابقه برگرداند.

عصر کرد

اما در اوقات اضافه و بعد از بازبینی صحنه، فولاد صاحب یک ضربه پنالتی شد؛ عجیب‌ترین لحظه بازی اینجا رقم خورد. وقتی آرمان اکوان، مدافع جدید فولاد توپ را برداشته و قصد داشت ضربه پنالتی را بزند، اما این بازیکن ۳۳ ساله به یک باره تصمیم خود را عوض کرد و این موقعیت حساس و دشوار را ابوالفضل زاده‌عطار، ستاره جوان فولاد سپرد. تصمیمی که در لحظه اول احتمالا به زعم هواداران فوتبال کار چندان درستی هم نبوده است؛ سپردن پنالتی در دقیقه ۹۵ به یک بازیکن جوان و کم‌تجربه، ریسک بزرگ حمید مطهری بود که جواب داد.
اما ابوالفضل زاده‌عطار با یک ضربه تماشایی و در خلاف جهت فرزاد طیبی‌پور، گل برتری فولاد را به ثمر رسانده و این پیروزی بزرگ و مهم را نهایی کرد. جالب اینجاست حمید مطهری در اولین مسابقه‌ای که هدایت فولاد را به عنوان سرمربی بر عهده داشت نیز تیمش را در مقابل ملوان رهبری کرد. در آن دیدار نیز فولاد در اوقات اضاقی و روی ارسال کرنر از سوی رامین رضاییان، با ضربه سر محمد قریشی به گل تساوی رسید و از شکست در انزلی مقابل ملوان گریخت.
اما حالا آنها امشب به این پیروزی بزرگ دست یافته و سومین برد متوالی در فصل جدید را جشن گرفتند. بعد از گذراندن روزهای دشوار ابتدایی فصل و قبول دو تساوی متوالی در دو هفته نخست، حالا فولاد در هفته‌های اخیر در اوج آمادگی قرار داشته و خودش را به رتبه‌های بالای جدول نزدیک کرده است. تیمی که گرچه در تابستان چند بازیکن ارزشمند از دست داد، اما بازیکنان جدید به خوبی خودشان را با شرایط تیم تطبیق داده و حالا اینگونه زمینه بازگشت فولاد در این مسابقه حساس را فراهم کردند.


نظرات شما