عصر کرد - ورزش 3 /جمشید اسکندروف، هافبک نفتچی ازبکستان، در آستانه دیدار مقابل تراکتور به تمجید از کیفیت اودیل خامروبکف پرداخت.
جمشید اسکندروف، هافبک نفتچی ازبکستان، پیش از دیدار مقابل تراکتور در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا در نشست خبری حاضر شد و درباره شرایط تیمش و آمادگی بازیکنان برای این مسابقه صحبت کرد. اسکندروف در ابتدای صحبتهایش گفت: «با روحیه بسیار خوبی به اینجا رسیدهایم. فکر میکنم فردا مسابقه جذابی برگزار شود و ما آمادگی کاملی برای آن داریم.»
او در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت روحی بازیکنان پس از شکست اخیر نفتچی و اقداماتی که برای برطرف کردن اشتباهات انجام شده است، اظهار داشت: «در زمین خودمان شکست تلخی را تجربه کردیم. فکر میکنم همه آن مسابقه را فراموش کردهاند. چون آن روز نمایش خوبی داشتیم و شایسته پیروزی یا حداقل کسب نتیجه تساوی بودیم. تمام بازیکنان آن شکست را پشت سر گذاشتهاند و با آمادگی کامل در انتظار مسابقه پیش رو هستند. ما صرفاً برای حضور در اینجا نیامدهایم و امیدوارم انشاءالله با سه امتیاز به خانه برگردیم.»
هافبک نفتچی در ادامه درباره حضور اودیل خامروبکف، بازیکن ملیپوش ازبکستانی، در ترکیب تراکتور و شناخت دو طرف از یکدیگر گفت: «او بازیکن بسیار قدرتمندی است و شناخت خوبی از او داریم. اما ما مقابل یک بازیکن خاص بازی نمیکنیم، بلکه برابر تمام تیم به میدان میرویم. مسابقه جذابی خواهد بود. او شناخت بسیار خوبی از ما دارد و ما هم او را بهخوبی میشناسیم. امیدوارم فردا تیم قدرتمندتر به پیروزی برسد.»