عصر کرد - آخرین خبر /به گزارش آخرین خبر، تیم فوتبال تراکتور در چهارمین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا برابر نفتچی ازبکستان قرار گرفته و تا این لحظه با یک گل از حریف خود عقب است.
تراکتور در حالی برابر حریف ازبکستانی قرار گرفته که شجاع خلیلزاده با حضور در این مسابقه و رسیدن به ۲۸ بازی، به پرافتخارترین از نظر تعداد بازی و باسابقهترین بازیکن تاریخ این باشگاه در رقابتهای آسیایی تبدیل شده اما نمایش او نیز برخلاف این رکورد قابل دفاع نبوده است. اشتباه شجاع در صحنه گل نفتچی و رفتارهای عصبی و پرخاشگرانه او در جریان مسابقه، بخشی از روز پرفرازونشیب مدافع باتجربه تراکتور بود.
در ادامه این نمایش پرانتقاد، فرشاد فرجی دیگر مدافع تراکتور نیز با یک حرکت خشن و دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد تا شرایط برای نماینده ایران دشوارتر از قبل شود. این دومین کارت قرمز دوران فوتبال فرجی بود. او آخرین بار در اردیبهشت ۱۴۰۰ و در دقیقه ۹۸ دربی پایتخت از زمین اخراج شده بود و حالا پس از حدود ۲۰۰۰ روز بار دیگر کارت قرمز را مقابل چشمان خود دید.
اخراج فرجی نشاندهنده شب بد تراکتور است که نه در سازمان دفاعی نمایش مطمئنی داشته، نه در کنترل جریان مسابقه موفق عمل کرده و نه توانسته از اشتباهات فردی بازیکنانش جلوگیری کند.
تراکتور که در چهار مسابقه این فصل لیگ نخبگان آسیا تنها یک کلینشیت به ثبت رسانده، حالا با اخراج فرجی باید ادامه مسابقه را با یک بازیکن کمتر دنبال کند. این مدافع همچنین دیدار هفته آینده تراکتور مقابل الوصل را از دست داد که میتوانست فرصت تقابل او با مهدی طارمی باشد.